Despre noi

Cei peste 25 de ani de activitate, în domeniul distribuţiei de băuturi şi alimente, pe o piaţă puternic concurenţială, au însemnat o dezvoltare continuă având în prim plan grija faţă de clienţi, oferindu-le produse din ce în ce mai diversificate, servicii de calitate şi un raport calitate-preţ optim.

Astăzi, având o acoperire teritorială cuprinzând judeţele Caraş-Severin şi Timiş, Miruna Internaţional Impex Srl este unul din liderii importanţi de pe piaţa FMCG.

Pe lângă distribuţia « en gross » de băuturi şi produse alimentare, ca şi obiectiv principal de activitate, am venit în întâmpinarea nevoilor clienţilor şi prin dezvoltarea de activităţi conexe precum: vânzarea cu amănuntul în magazinul propriu de produse alimentare, non-alimentare şi ocazional, servicii de transport, în majoritatea cazurilor pentru furnizori. În plus sunt oferite clienţilor servicii de mercantizare, consiliere în derularea afacerilor acestora şi sprijin prin super oferte, în cazul unor evenimente precum nunţi, botezuri şi aniversări.

Prin parteneriate cu producătorii importanţi de pe piaţă, Miruna Internaţional Impex Srl şi-a asigurat un portofoliu complex de produse având în ofertă, pentru cei peste 4000 de clienţi, aproape 5000 de articole.

Galerie imagini