Istoria noastră

Societatea comercială Miruna Internaţional Impex Srl, este o societate cu capital integral românesc, fiind înfiinţată în anul 1994 de către domnul Belei Marin, asociat unic şi administrator.

La debutul activităţii Miruna Internaţional Impex Srl avea:

 1. 4 salariaţi
 2. 2 maşini
 3. 1 spaţiu de depozitare închiriat

Printr-o evoluţie constantă Miruna Internaţional Impex Srl dispune azi de:         

 1. 5 depozite zonale
 2. 350 de angajaţi
 3. 91 de autoturisme
 4. 73 de autoutilitare şi camioane de marfă
 5. 1 infrastructură IT

Astăzi depozitele noastre au o capacitatea de depozitare ce depăşeşte 12.800 de metri pătraţi şi respectă toate prevederile legale privind activitatea de depozitare.

Infrastuctura IT include reţele proprii de calculatoare, palmuri pentru luarea comenzilor, tehnologie modernă de comunicaţii şi aplicaţii informatice dedicate pentru administrarea şi monitorizarea activităţilor.

 

MOMENTE SEMNIFICATIVE ÎN ACTIVITATEA NOASTRĂ

 

 1. Anul 1994: A fost fondată compania Miruna Internaţional Impex Srl, cu capital integral românesc. Activitatea a debutat cu distribuția de bere Timișoreana în județul Caraș-Severin, cu patru salariați şi două mașini.
 2. Anul 1996: Capacitatea de distribuţie se modernizează prin achiziţionarea de a cinci autoutilitare și patru autoturisme pentru agenți.
 3. Anul 1999: În ianuarie se extinde distribuția în județul Caraș-Severin prin deschiderea filialei din Caransebeș. Depozitul dispune și de spații pentru stocarea produselor congelate.
 4. Anul 2001: În iunie s-a achiziționat terenul pe care se va construi depozitul central și clădirile anexe la sediului companiei.
 5. Anul 2002: Sunt finalizate lucrările și se mută întreaga activitate la sediul nou din Reșița, la actuala adresă. Se parafează colaborarea cu Compania de Bere România, rezultată din fuziunea dintre Ursus şi Timișoreana.
 6. Anul 2003: Diploma CBR pentru “Cel mai bun distribuitor de bere pe zona de nord”.
 7. Anul 2005: Distribuim produsele celui mai mare producător de bere din România – Ursus Breweries.
  Diploma de Fidelitate cu ocazia “Topul firmelor” din Caraș-Severin.
 8. Anul 2006: În martie începe activitatea de distribuție zonală la Timişoara, marfa fiind depozitată într-un spaţiu închiriat. Se extinde și modernizează capacitatea de distribuție prin achizitionarea de camioane și autoturisme pentru agenți.
 9. Anul 2007: Pentru modernizarea activității forței de vânzare, începem colaborarea cu firma Transart din Cluj și se achiziționează aplicația de tip SFA – Hermes, pentru a se putea lua comenzile clienților cu smartphone-ul. În aprilie se continuă extiderea distribuției prin deschiderea filialei din Lugoj, activitatea fiind realizată cu trei agenți și tot atâtea autoutilitare.
 10. Anul 2008: Din prima zi a anului se trece la utilizarea aplicației de tip ERP – gBusiness, elaborată de compania EuroBit Software din Reșița, iar din octombrie se începe distribuirea produselor Nestle. Diploma pentru locul I în Top Afaceri România, județul Caraș-Severin.
 11. Anul 2009: Se implementează sistemul de management al calității, obținându-se certificarea ISO 9001, fapt ce va contribui major la îmbunătățirea imaginii companiei, creșterea încrederii partenerilor în produsele și serviciile oferite, dar și la creșterea cifrei de afaceri. Luna martie marchează debutul colaborării noastre cu producătorul de iaurturi Danone.
 12. Anul 2010: Oferta se diversifică prin cuprinderea în portofoliu a produseler din gama Tymbark, în iunie și Grandiss – Stalinskaya, în octombrie.
 13. Anul 2011: Începând cu luna iunie distribuția se lărgeşte cu produsele Parmalat și ale companiei AFI Total Distribution.
 14. Anul 2012: Compania este evaluată din nou și este recertificată conform standardului internațional ISO 9001.
 15. Anul 2013: Diploma de excelență pentru locul I în “Comerțul cu ridicata al băuturilor, al produselor alimentare și tutunului“, Întreprinderi mari din Caraș-Severin.
 16. Anul 2014: În oferta de băuturi alcoolice din martie sunt cuprinse şi produsele Pefect Elma, iar din mai intră în distribuție şi produsele congelate de la Magnus Fresh&Frozen. Diploma de excelență pentru locul I în “Comerțul cu ridicata al băuturilor, al produselor alimentare şi tutunului“, Întreprinderi mari din Caraș-Severin.
 17. Anul 2015: Distribuția noastră se îmbogățește cu produsele companiei B.D.G, importator de băuturi alcoolice și nealcoolice.
 18. Anul 2016: La portofoliul de produse comercializate se adaugă și cele ale grupului Romaqua, producător de ape minerale, băuturi răcoritoare şi bere Albacher.
 19. Anul 2017: A fost finalizată procedura pentru înregistrarea mărcii “Miruna Internațional“ la Oficiul de stat pentru invenții și mărci. Diploma de excelență și locul I în topul județean al firmelor din Caraș-Severin, secțiunea “Comerțul cu ridicata a băuturilor, al produselor alimentare și tutunului“.
 20. Anul 2018: Este anul în care distribuția se îmbogățește cu produsele grupului Alka, deținător al brandurilor Alfers, Toortitzi, Prăjitura casei, Biscuiții casei, Covrigeii casei, Dr. Krantz, Stretto, Gold Mocca.
 21. Anul 2019: De la începutul anului în oferta companiei apar produse sărate din gama Chio, Nutline, Pombar, Fiesta, Goldfichli mărci ale grupului Intersnack, iar din octombrie și produsele Monte Banato, brand al firmei Pangram.