Nealcoolice

The Coca-Cola Company este cel mai mare producător, distribuitor și comerciant de băuturi nealcoolice și siropuri din lume și una dintre cele mai mari corporații din SUA. Compania este cunoscută în special datorită celui mai renumit produs, Coca-Cola, inventat de John Pemberton în 1886. Coca-Cola HBC România a început producția și distribuția în anul 1991, iar în prezent portofoliul cuprinde băuturile răcoritoare Coca-Cola, Sprite, Fanta, sucurile Cappy, ceaiurile Nestea, băutură energizantă Burn și apa minerală Dorna.

Tymbark Maspex este o companie producătoare de băuturi răcoritoare, parte a grupului polonez Maspex Wadowice. Compania și-a început activitatea în 1996, iar în prezent produce la fabrica sa din Vălenii de Munte (județul Prahova) din gama sucuri brandurile Tedi, Tymbark, Ciao, Figo și băuturile energizante Tiger.

PepsiCo este o companie americană din industria băuturilor răcoritoare și alimentară, înființată în 1898 sub numele de Pepsi-Cola. Compania este al doilea producător mondial de răcoritoare. Portofoliul de produse cuprinde urmãtoarele branduri: Pepsi, Mountain Dew, Lipton, Lay’s, Gatorade, Star, Prigat, Krax, Mirinda, Evervess, Seven Up precum şi altele.

BDG Import este o companie românească înființată în 1994, al cărei obiect de activitate este importul și distribuția de produse nealcoolice și alcoolice. Din portofoliul firmei fac parte următoarele mărci de băuturi nealcoolice: Evian, Arizona Tea, Badoit, Finest Call și Ocean Spray.

Parmalat este companie multinațională italiană, activă încă din 1961 în industria alimentară cu produse lactate, sucuri de fructe și alte produse alimentare. Este prezentă în Romania din anul 1991, prin comercializarea mărcii de sucuri și ice-tea Santal, iar în anul 1996 s-a inaugurat fabrica proprie unde se produc sucurile Santal.

Red Bull este o băutură energizantă produsă de Red Bull GmbH, companie austriacă producătoare de băuturi nealcoolice energizante, înființată în anul 1980 de Dietrich Mateschitz. Red Bull este cel mai mare producător de băuturi energizante din lume, cu o prezență pe piață a 169 de țări.

Romaqua Group companie românească fondată în anul 1998, este unul dintre principalii producători de apă minerală și băuturi răcoritoare din România, iar cu brandul Borsec este lider pe piață apelor minerale naturale. Romaqua deține în portofoliu băuturile răcoritoare carbogazoase Giusto, Brifcor și Quick Cola, necarbogazoase Giusto Natura și Giusto Natura Plus, apele minerale naturale Stănceni, Aquatique și Borsec, cafeaua Metropolitan și berea Albacher.